Risttee – aeg otsustada

Inimese elu on teekond. On sissetallatud radu ja teid, mis tuleb ise rajada. On kohtumisi, mis panevad suunda muutma. On hetki, kui leiame end ristteel ja midagi tuleb valida. Me kõik oleme seal olnud ja võib-olla oled Sina just praegu mõnes valdkonnas ristteel?

Me teeme elus palju otsuseid: väikeseid ja suuri. Mõnda kaalume pikalt, teise langetame märkamatult. Igal valikul on tagajärjed. On otsuseid, mis kummitavad meid kogu elu. On otsuseid, mis tehakse meie eest. On otsuseid, mille eest tahaks põgeneda, kuid ka otsustamatusel on tagajärjed.

Elu erinevad ristteed on järgneva kuu teemaks nii Suurel pühapäeval kui MOKOdes. Liitu meiega Arhitektuurikeskuses 26. veebruaril kl 12 või kodustel kogunemistel. Viimaste kohta leiad info ja kontaktid meie kodulehelt.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s