Hei Vahvad Mokolased ja sõbrad!

Siin on täpsed juhised, kuidas jõuate ristimispaika, mis asub Meremõisas, Keila-Joa ja Laulasmaa vahel.
https://goo.gl/maps/VuCuMpy47zJ2

Keila-Joale võid sõita erinevaid teidpidi, vastavalt sellele, kust tuled. Keila-Joalt edasi võta suund Laulasmaa peale, juba mõne hetke pärast näed tee ääres Meremõisa bussipeatust, sealt sõida mõnisada meetrit edasi, kuni näed viita RMK Meremõisa telkimisalale, mis näitab paremale, sealt teegi järsk parempööre. Edasi sõites näed hetke pärast vasakule pööravat kahte teed, kolmas läheb otse. Keera vasakule, aga hoia parempoolsele teele (koos otse mineva teega vali keskmine), õiget teed tähistavad ka MoKo õhupallid! See tee toobki Sind ristimispaiga juurde! Kui oled alla jõudnud ja meri paistab, näed samuti õhupalle ja ka MoKo Suure Pühapäeva silte tee ääres. Oledki kohal.

Kohe peale ristimisteenistust on kõik pidupäevalised ehk kõik, kes teenistusest osa võtma tulnud, oodatud Murastesse, Kivimäe tn 3 (mis on muide poolel teel tagasi Tallinnasse), kus toimub pidu koos uute MoKolastega!
Ristimispaigast peopaika leiad täpse juhise siit:
https://goo.gl/maps/nqy5UWknYs82

Kui Sa tuled ilma autota, anna endast meile märku, kindlasti on teistel tulijatel autodes ruumi ja saad ilusti kohale ja pärast Tallinna tagasi. Kui tahad aga väga seigelda ja võibolla juba hommikuse supluse ilusas rannas teha, on Meremõisa bussipeatus ristimiskohale väga lähedal ja seal peatuvad 127 ja 128 buss, mis väljub Balti Jaamast ning marsruuttakso nr 237, mis väljub Solarise juurest. Siiski, mugavam on tulla kellegagi koos!


Oled väga oodatud

 
Sinu Mosaiik Kogudus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s