Head mokomonid ja sõbrad.

Tulekul on Moko 1. ametlikud talvepäevad. See on kvaliteetaeg kogudusega – aeg, mil tutvuda, sõbruneda ja elusid jagada kõigi nelja Moko kogukonna rahvaga. Kui käid näiteks Kesklinna Mokos, aga pole Nõmme või Viimsi mokomone kunagi kohanudki, siis nüüd on selleks ideaalne võimalus.

Talvisel külmal ajal on kohane reflekteerida ka endas toimuvat ja sestap on plaanis välja selgitada, mis talendid ja annid igaühes peidus on. Mis Sul silmad särama paneb? Kui Sa veel ei tea, saad talvepäevadel targemaks. Ja kui juba tead, siis saad Moko talvepäevadelt head innustust endas neid külgi arendada.

Talvepäevadele on oodatud Moko liikmed ja sõbrad, kõik, kes on Moko kogunemistel käinud või kes on väga tahtnud tulla, aga pole seni aega või julgust üles leidnud. Nüüd on Sinu võimalus!

Talvepäevad toimuvad Kopra talus, Viljandimaal (http://www.kopra.ee) 16.-18. veebruaril.

REGISTREERU SIIN!

Registreeri end aegsasti, siis teame arvestada, kui palju sööjaid on! Nimi saab kirja, kui maksad ära osalustasu.

Osalustasu on 50 EUR (vanuses 13+). Kuni 12-aastastele (k.a.) lastele on osalemine TASUTA, juhul kui vähemalt üks lapsevanem osaleb samuti talvepäevadel. Kui laps tuleb ilma lapsevanemata, on osalustasu kuni 12-aastastele (k.a.) 25 EUR.

Osalustasu maksa koguduse arvele, selgitusse lisa oma nimi ja “talvepäevad”.
Tallinna Kristlik Mosaiik Kogudus
EE277700771002312546

Kui Sul on suur soov osaleda, aga finantsiline olukord kuidagi ei võimalda, kontakteeru Seidiga seidi@moko.ee ja leiame lahenduse. Samuti võid Seidile endast märku anda, kui oled seda tüüpi inimene, kellele käed rüpes ei meeldi istuda ja tahaksid kuidagi kasulik olla korralduslikus mõttes.

Näeme talvepäevadel!talvepaevad_rega.gif

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s