Kristiine Mokol toimus 2.-3. juuni väljasõit Kallaste Turismitallu. Eesmärgiks oli üksteist rohkem tundma õppida ning lihtsalt koos olla. Mõtlesime seekord teha väljasõidu ööbimisega, kuna siis on ka võimalust rohkem õhtul rahulikult jutustada ning keegi ei pea kuskile kiirustama.

Kõik olid üllatavalt kiiresti nõus ning leidsime ka ühise aja pikalt ette planeerides, et ikka tõesti kõigile sobiks ning võimalikult paljud saaksid osaleda. Kokku oli meid 19 täiskasvanut ning 8 pisemat. Tuleks vist siinkohal mainida, et need kõik 8 olid alla nelja aastased, kellest kõige pisem vaid 2 kuu vanune.E2B140CF-50A4-4FE1-8666-1CA5172DCB13.JPG5588BDA9-4B83-4160-B276-308CA28AEC7E.JPGVäljasõiduks oli ilmateade meid kostitanud mitte nii heade uudistega- ilm pidi tulema külm ja vihmane. Ka samal hommikul oli veel vägagi pilves ning külm ilm. Mäletan, kuidas enne väljasõitu palvetasin: “Jumal, sa näed, et meie Kristiine mokos on olnud raskemaid aegu ning katsumusi, kuid palun näita oma armastust meie vastu läbi päikesepaiste.” Ta tegi seda! Kohale jõudes ning peale ühist lõunasööki asudes meie planeeritud ühisele matkale, tuli päike välja ning mõne aja möödudes oli taevas pilvitu ja meie kõigi rõõm ja tänu suur. Kui Jumal on meiega, siis kes saab olla meie vastu?

Sellel väljasõidul oli võimas kogeda Jumala erilist ligiolu läbi väikeste hetkede ja olemiste- loodus on ju alati kõige inspireerivam paik, kus jääda vaikseks, leida rahu ning kuulata, mida Ta tahab meile öelda. Mis saaks veel parem olla, kui seda kõike on võimalik jagada oma koguduse, sõprade ning perekonnaga. Lisaks sellele ühised saunavestlused, jõkkehüpped ning ühiselt valmistatud õhtusöök.B7E3316E-B900-4D18-A9BB-6757573C11B4.JPG2157E0E6-EF6B-46ED-BB8E-85BFB11C9622.JPGJärgmise päeva hommik oli väljasõidu üks parimaid hetki- vestlusring, kus igaüks sai öelda oma tänu- ja palvesoovid. Nii mõnelegi tõid pisarad silma  ausus, avatus ning siirad palved üksteise eest. Rõõm oli kuulda, et meie kõigi südames oli suur ühine tänu oma koguduse ja üksteise eest.

Sellised väljasõidud, laagrid ning olemised on imeline võimalus võtta aeg maha mitte ainult paariks tunniks, vaid tõesti keskenduda üksteisega koosolemisele, võtta ette midagi põnevat ning lihtsalt kuulata, mida Jumalal on nii meile kui ka üksteisele öelda.

Koos üksteist toetades ja julgustades saame tugevamaks ja mitte ainult ei kasva üksteisega enam kokku, vaid kasvame ka Jumalas.

– Annika Soon, Kristiine MOKO

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s