12. novembril korraldas Mosaiik Koguduse Mokola lastetiim eesotsas Johanna Vainiga esmakordselt oma koguduse lastele linnalaagri. Päev algas juba hommikul ühise mängu ja snäkiga ning seejärel osalesid lapsed Johanna Vaini eestvedamisel palve- ja andide töötoas. Lapsed õppisid, millised on palve erinevad valdkonnad ning kuidas neid päriselt oma ellu rakendada. Pärast seda said lapsed Joel Kotsjuba eestvedamisel osaleda ülistustantsu töötoas. Päev jätkus mõnusa taco-lõunasöögiga ning seejärel said lapsed üheskoos minna Jumala ette läbi ülistusmuusika töötoa, mida juhendas Annika Soon. Viimane töötuba oli seebi meisterdamise töötuba, kus iga laps sai meisterdada endale kaks vahvat omanäolist seepi.

Mokola tiim tänab Jumalat esmakordse kordaläinud Linnalaagri eest ning samuti kõiki, kes abistasid ja panustasid, eriti suurt päeva hitti – Joel Kotsjuba ülistustantsu töötuba. Usume, et need pisikesed seemned said külvatud ja kindlasti näeme ja kuuleme tulevikus põnevaid linnalaagreid Mokola tiimilt veel.

Autor: Annika Soon

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s